Veckans minus, vecka 8

Varje vecka delar jag ut veckans minus här på bloggen, till något otrevligt eller tråkigt som har hänt under veckan, eller något jag verkligen ogillar. Jag är ju bra på att klaga på så mycket skit, så varför inte utse det värsta varje vecka? Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som varit riktigt dåligt under veckan.

Minus. Veckans plus blir hädanefter veckans minus!

Inte särskilt oväntat kanske, men den här veckan går veckans minus till min nuvarande läkare på vårdcentralen. Inte bara är han ovetande, otrevlig och oengagerad, han vet inte heller vad som gäller angående kostnader för intyg. Vid mitt första besök hos honom bad jag om ett intyg för att ansöka om tillstånd för handikapparkering. Han meddelade inte att han tänkte strunta i att skriva något, så jag gick och väntade i ungefär 8 veckor på ett, tills mitt nästa besök. Då frågade jag varför jag inte fått något, och bad om det på nytt.

Nej, det är så svårt att få beviljat.

Jaha, men om han hade satt sig in i mitt ärende och läst på lite om EDS så kanske han hade insett att det i alla fall gick att försöka? Jag var hyfsat lugn och sansad vid besöket och skällde alltså inte ut honom på plats, utan tänker i stället gå bakom hans rygg och meddela hans beteende och kompletta nonchalans inför allas rätt till vård och hjälp till de som ansvarar för vår vård. Stort veckans minus till min husläkare, nummer jag-vet-inte-vad de senaste åren. Skäms.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/veckans-minus-vecka-8/

2 kommentarer

  • Tatianafebruari 24, 2014 kl. 10:51
  • Svara

  Jävla läkare !
  Kontakta läkarens chef , hota med ansvarsnämden !
  Kära du det är tufft nog att vara sjuk man ska orka fightas occkså .
  kram kram

  1. Ja, det går minsann inte att vara snäll och timid! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.