Zebraklädd iPhone

När jag var ute på stan i går med min nya bekantskap var vi inne på Åhléns en sväng för att glutta på lite pynt och sånt. Jag hade inget direkt ärende där, men när jag såg det här lilla fodralet till min iPhone, som dessutom hade fack för kort, då var jag bara tvungen att slå till.

Zebrarandigt fodral för iPhone

Jag har faktiskt letat efter ett vanligt skal för iPhone med zebraränder, men inte hittat nägot snyggt nånstans. Att det här dessutom hade ett par kortfack och passar betydligt bättre i fickan än det fodral jag hade avgjorde saken. Dessutom var det billigt. Säkert ingen höjdarkvalitet, men vad gör det? Om ett år kanske jag spyr på zebrarandiga saker ändå.

Zebraränder är ju den internationella symbolen för Ehlers-Danlos syndrom, likt rosa bandet är för bröstcancer. För en del är det bara ett coolt (eller hemskt fult) djurtryck, och för andra har det en betydelse. Det fanns leopardmönstrade också. Svårt att göra snygga djurtryck med andra djur, kanske, förutom ormskinn… Elefant, abborre eller kakadua skulle nog inte göra sig särskilt bra i form av ett skal till iPhone. Eller ja, abborre kanske. Det skulle nog inte bli någon storsäljare. Tur i alla fall att EDS har ett så pass vanligt och ibland riktigt snyggt mönster, att det går att hitta vanliga saker i detaljhandeln!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/02/zebrakladd-iphone/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Jilinafebruari 22, 2014 kl. 14:37
  • Svara

  Jag tycker är fränt! Men inte min stil, för mig ska det vara rosa 😀 Kanske finns i rosa också nånstans?

  1. Jag såg ett på Glitter i dag med massor av små rosa bling-stenar! 🙂

  • Tofflanfebruari 22, 2014 kl. 16:14
  • Svara

  Mycket snyggt! Vi köpte kort-fordal i läder i höstas både Anna och jag. Jag är jättenöjd med mitt, för det skyddar mobilen ordentligt. Fast det är nog lite trist och bara svart. Du vet, tjockis-svart och jag… EDS-randigt är ju riktigt sniggt!

  1. Ja, det är väldigt praktiskt! Svart är inte bara trist. Det är enkelt och snyggt också. Sniggt! 🙂

  • Åkefebruari 23, 2014 kl. 08:10
  • Svara

  Finns det någon symbolik varför man har just detta zebra mönster att symbolera din sjukdom klara ??

  1. Bra fråga! Nu när jag tänker efter har jag inte en aning om varför något av alla dessa band – rosa, blå, vita – har just de färgerna för att representera sona respektive sjukdomar. Ska kolla upp saken och se om jag hittar någon bra förklaring!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.