Ansiktsmask från MayBeauty

Jag provade en härlig ansiktsmask från MayBeauty häromdagen. Jag gör mitt bästa för att ta hand om min hud, för när man har EDS och saknar en tredjedel av all bindväv (vilket huden består av) så är det viktigt att hålla huden glad. I alla fall där det syns. MayBeauty’s ansiktsmask kom i ett paket tillsammans med en väldigt bra pensel, och själva maskerna av lera var individuellt förpackade för engångsbruk. Perfekt, jag tycker att det är ganska äckligt med burkar det är tänkt att man ska gräva ner fingrarna i.

Masken tar bort pormaskar och död hud, motverkar acne, och tar bort olja i fet hy. Det är som sagt en mask av lera, som man penslar på. När den har torkat, vilket tar 30-45 minuter, så drar man helt enkelt bort masken, och alla orenheter följer med. Jag tyckte att den var riktigt bra, det kändes väldigt fräscht efteråt och den var praktisk och hygienisk. Dessutom var penseln grym, och går säkert att använda till annat också. Med följde också en liten bok, Hudguiden, om hur man bör äta för att vårda sin hud och förebygga acne. Väldigt konkreta och sunda råd som alla bör följa, oavsett om man har problem med sin hud eller inte.

Hudguiden och pensel från MayBeauty

Ett testpaket med ansiktsmask (fem stycken individuellt förpackade, man bör använda en i veckan), penseln och den lilla boken kostar vanligtvis 249 kronor, men anger du rabattkoden “klara30” på MayBeauty’s webbshop som du hittar här, så får du 30% rabatt (ingen tidsbegränsning). Man ser inte riktigt klok ut när man ansiktsmask på, så någon sådan bild får ni minsann inte njuta av, men den var verkligen bra. Huden känns mjuk och riktigt ren, och det gillar jag!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/ansiktsmask-fran-maybeauty/

2 kommentarer

    • Idamars 30, 2014 kl. 08:54
    • Svara

    Hej! Beställde hem denna mask för ett par dagar sen, tänkte fråga dig om det gör ont att dra bort den? För man hörde ju så mycket om acnekillermasken att den va så bra men gjorde sjukt ont att dra bort. så tänkte kolla hur det var med denna? 🙂

  1. Det gör inte alls ont att dra bort den, så länge man inte har lagt den för nära ögonen eller att det har råkar fastna i håret någonstans. Det lyckades jag göra, och det var inte särskilt skönt, men i övrigt kändes det inte alls på själva huden. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.