Dålig timing när det ringer

Varför ringer det alltid när man står i duschen? Det gör verkligen alltid det, särskilt om jag väntar på samtal. Antingen då, eller när jag sitter och äter middag tillsammans med älskaren R – då svarar jag inte om det ringer. Oftast inte heller om jag lagar mat, för jag måste ha båda händerna. Även om jag alltid använder handsfree så funkar det dåligt att prata i telefon samtidigt.

Men det är lustigt, det där med duschen. Den senaste veckan har jag väntat på några samtal, och alla utom ett har kommit när jag duschat på förmiddagen. Det är inte så att jag försöker undvika några samtal – tvärtom! Jag passar på att duscha innan jag tror att det ska ringa, men så blir det aldrig. Mina morgon- eller förmiddagsduschar är ibland ganska långa, om jag har väldigt ont och det är jobbigt att klä av och på mig. Det tar lite tid ibland, och även om jag hör att det ringer i köket så kutar jag inte dit, för jag hinner inte svara i alla fall.

Telefon. Hinner aldrig svara när det ringer!

Bästa M ringer alltid när jag äter på kvällarna, och jag missar samtalen kanske 4 av 5 gånger. Jag fattar inte hur jag kan ha så himla dålig timing, eller om det kanske är de som ringer som har det… Hur som helst, ringer man till mig kan man inte räkna med att jag hinner svara om jag inte har telefonen i fickan eller på bordet bredvid mig. Men svarar jag inte så står jag rimligtvis i duschen, rent statistiskt sett.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/dalig-timing-nar-det-ringer/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.