Energikick

Jag dricker en del kaffe. Inte några överdrivna mängder, men får jag inte en kopp eller två på förmiddagen så får jag ont i huvudet och känner mig lite sisådär hängig och på dåligt humör. Kaffe är ju inte världsbäst för magen, och dessutom är det ju inte direkt någon snabb energikick – en stor del av anledningen till varför jag dricker kaffe är för att jag tycker att det är gott, och så är det en vana.

Jag dricker sällan mer än ett par koppar kaffe per dag, men jag behöver ändå en snabb energikick då och då. Nu har jag testat en ny grej, Rise Energy Strips, Det är små sockerfria blad med mintsmak som man lägger på tungan, och de löser upp sig snabbt. De innehåller koffein, och inom bara några minuter känner man effekt. Jag är ju så himla trött jämt på grund av min sjukdom, och alla mediciner jag tvingas ta, så det funkar faktiskt riktigt bra. Tre blad motsvarar en burk energidryck, och det är rekommenderat att man tar två eller tre stycken.

Rise Energy Strips, en snabb energikick

Bra att ha i fickan också de där morgnarna när jag ska iväg på något tidigt, och inte har ork eller energi till att göra en ordentlig frukost – med kaffe. Tycker ofta att det känns så himla onödigt att köpa en kopp kaffe på vägen bara för att mota den begynnande huvudvärken i grind, men ibland gör jag det ändå. Som tur är kan de här funka lika bra och dessutom vara en snabb energikick, och jag kan dricka en kopp kaffe när jag kommer hem, bara för att det är gott. Dessutom lämnar Rise Energy Strips en betydligt fräschare smak i munnen än lite java… Inte dumma alls!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/energikick/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Åkemars 22, 2014 kl. 22:28
  • Svara

  He he kan tydligt se bilden framför mig .. efter år av missbruk av stripes kommer evil klara bara ha en publisistisk sida av ansiktet efter det att stripsen köpts upp av red bull som j
  lagt ner importen pga att det blivit för trångt i luftrummet så linkar klara vidare på den afrikanska drogen CAT .. är lite osäker på vad det är för stimulansia ( lite fränt ,,, lever på morfin för att få ett liv men har aldrig ens rökt på en holk ,, inte utan en vis stolthet >) men dom tuggar det dygnet runt året om och precis som ett gammalt tuggumi så tappar det sin effekt efter en stund ,, och det löser man genom att stoppa in ytterligare ett blad att idisla på som värsta kossan ” men man spottar aldrig ur det urtuggade bladen och kinderna väXer till fotbollar

  1. Hahaha! Hoppas att det aldrig går så långt! :mrgreen:

 1. Vars hittar jag de ?
  Kram

  1. Finns i en del matvarubutiker, men de är nya. Du får av mig nästa gång!

 2. Kan jue vara en omväxling till alla koffeintabletter 🙂
  Kram

  1. Ja, vi tröttisar behöver allt sånt vi kan få i oss! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.