Fan! Bilen klarade besiktningen!

Fan. Dags för en liten uppdatering om älskaren Rs lilla röda tjeckiska härke till ”bil”. Den som knappt håller ihop för all rost, den som det inte går att veva ner fönsterrutorna på för långt, den jag inte kan öppna dörren på passagerarsidan på, den jag inte får låna för han vet att jag skulle skrota den, den som man sitter så jävla obekvämt i, ja ni vet, den… Han lagade avgassystemet och vad det nu mer var som fick nedslag på besiktningen, och nu blev den godkänd.

Avgassystem

Fan! Jag hatar verkligen den där bilen. Men allt är inte negativt, för han verkar ha tagit till sig lite av min kritik i alla fall. Han har ställt av den och ska fixa till den andra bilen så att den blir tip-top, och så ska den användas under vår och höst i stället. Tack och lov.

Jag sitter skönt i den, och det viktigaste av allt – den har luftkonditionering. Jag pallar verkligen inte att sitta i en stekhet och obekväm bil på somrarna, det är ett rent helvete när man har konstant ont och dessutom drabbas av feberattacker i stället för att bara svettas.

Det röda härket kommer till liv igen i höst, för enligt R är det en utmärkt och väldigt billig vinterbil. Så länge han öppnar dörren åt mig varje gång och det inte blir några längre turer så får jag väl stå ut med det. Jag kan ju bara hoppas att den rostar sönder eller råkar bli stulen under tiden (fast man måste vara en riktig idiot för att försöka stjäla en sån bil), men sån tur har jag ju säkert inte. Ni skulle ha sett Rs flin när han kom hem och sa att den blivit godkänd… Grrr samt fan!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/fan-bilen-klarade-besiktningen/

2 kommentarer

    • Farsanmars 3, 2014 kl. 16:40
    • Svara

    Det är härligt med duktiga mekaniker. Framtidens överklass!

    1. Mm, verkligen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.