Gala och partaj

Weee, i kväll smäller det till med gala och glamour! Finest Awards är på Cafe Opera, och det börjar redan vid sjutiden med lite mingel och bubbel. Själva prisutdelningen är halvtio, och efter det är det naturligtvis partaj – säkert halva natten. Jag vet inte om jag orkar så himla länge, men ett tag i alla fall! Hur ofta går jag på gala för bloggare, liksom? Visst är det lite små event och roliga happenings ibland, men inget som är så här stort.

Har tagit det ganska lugnt hela förmiddagen, se till att komma ihåg att käka ordentligt, och försöka trixa fram den perfekta smärtlindringen. Kör lite bra musik på så hög volym jag vågar, och har nästan lust att dansa lite. Det går inte ännu, men hjärnan kan ju dansa lite. Jag tänker slippa rullstolen i kväll, även om det verkligen hade varit nödvändigt, men en krycka klarar jag mig nog inte utan. Och ett lager concealer på de mörka ringarna under ögonen.

Concealer, smink

Syrran kommer hit sent i eftermiddag. Då gör vi oss i ordning, käkar middag och spacklar oss lite, sen har älskaren R lovat att skjutsa oss till stan så att jag spar en färdtjänstresa. Tur att han inte har det lilla röda härket han kallar bil, för i så fall hade han fått släppa av oss ett kvarter bort, haha! Jag har fortfarande inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig, jag står och velar mellan två saker. Men det spelar nog inte så stor roll, jag är inte särskilt glamourös och fancy till vardags heller. Det känns i alla fall bra med gala i dag. Mer sånt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/gala-och-partaj/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflanmars 12, 2014 kl. 19:22
  • Svara

  Jag hoppas att du får en kanonkväll!!! Men mest av allt hoppas jag att du vinner ett pris. Jag har röstat varje dag på dig! 😛

  1. Prislös som väntat, men det var häftigt att få vara med!

  • thunderoarcamars 12, 2014 kl. 23:34
  • Svara

  Great event! Wonderful moment 🙂

  1. Thank you! It was really nice to be a part of it!

  • Stephen Kingmars 13, 2014 kl. 00:55
  • Svara

  Please accept my heartiest congratulations for this great achievement. Actually, your selfless dedication and devotion to the cause of writing has earned you this deserving recognition. This is just the beginning and many such awards and distinction should follow. Best of luck Klara.:)

  1. Thank you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.