Goda proteinbars från Fitnessguru

Jag är urdålig på att äta frukost när jag är själv. Det är riktigt dåligt, eftersom jag faktiskt tycker att det är oerhört viktigt med bra mat, och att äta regelbundet. Ändå har jag oftast antingen för ont på morgnarna för att orka göra en riktig frukost, eller så är jag för trött. Ofta har jag inte det jag är sugen på hemma heller. Jag klarar inte av att käka smörgåsar till frukost, utan jag föredrar frukt och yoghurt, eller om det är helg och jag har riktigt gott om tid – ägg och bacon. Men de gånger jag inte käkar ”riktig” frukost brukar jag äta proteinbars eller någon sorts måltidsersättning i stället.

De olika smakerna på bars och shakes från Fitnessguru är så himla goda att man inte kan tro att de är nyttiga. Men de är det, förmodligen är de nyttigare än vilken vanlig frukost som helst. Dessutom tar det bara en minut att göra i ordning dem (eller mindre om jag bara öppnar proteinbars), och det går fort att dricka eller äta dem. Passar mig alldeles utmärkt, och jag käkar ofta såna här saker som mellanmål eller när jag inte har energi att laga något vettigt. Jag vägrar äta skräpmat i stället. Här är en del av min senaste leverans!

Proteinbars och shakes från Fitnessguru

De finns i många goda smaker, till exempel äppelpaj, chokladkrisp, kokos, och pepparkaka. En del smakar nästan som godis, och det är helt klart bättre att tugga i sig en proteinbar i stället för en chokladkaka när man är sugen. Visst, det är inte samma sak, men det dämpar definitivt sötsuget och man får i sig en hel del nyttigheter i stället. En del proteinpulver och måltidsersättningar smakar ju bara mjöl och välling, men de här kan jag faktiskt rekommendera, oavsett om man tränar eller inte. Jag äter dem inte för att gå ner i vikt, jag äter dem för att de är goda och nyttiga, och för att de är så oerhört mycket bättre än att inte äta alls.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/goda-proteinbars-fran-fitnessguru/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Åkemars 21, 2014 kl. 09:16
  • Svara

  du har väl inte missat reklamen för dom där nya kexen ,,, morgon S(kex) dom kör på reklamkanalerna stup i ett .. ”bla bla bla” långsamma bla bla bla som utsöndras under 4 timmar om man inte har tid med frukost utan har något viktigare för sig … (och allt anspelar naturligtvis på sex ,,, inte ens KEX går att sälja utan SEX ” suck”

  visst är dom ”säkerligen” nyttiga men jisses vad dom tar betalt för dom .. (inte kexen då utan allt sånt där du nämner i ditt topic)

  1. Den har jag missat! Haha, att de orkar anspela på sex om precis allting! Håller med dig om att det inte är billigt, men det behövs inte mycket för att i alla fall jag ska hålla mig mätt länge. Och något är bättre än inget. 🙂

  • Pettermars 23, 2014 kl. 12:20
  • Svara

  Hmmmm…. Läser man på innehållsförteckningen på de där ”baren”, (Vilket jäkla ord egentligen), från ex. Nutrilett ser man att man får samma energi från ett glas chokladmjölk och en banan. Nutrilett svarade mig när jag frågade varför det är så mycket socker i deras produkter att det är svårt att få det gott utan socker. Jaha!!!!

  Jag är skeptisk…… men dessa kanske är annorlunda.

  1. Ja, i dem är socker den ingrediens som står först på innehållsförteckningen – inte ok. Har inte ätit någon sådan på åratal, men då smakade de vidrigt. Lättare att ha i handväskan än ett par glas mjölk och en banan, och betydligt godare. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.