Hämtmat och planering!

I går kväll hade älskaren R med sig sushi till sig själv och yakiniku till mig, när han kom hem från jobbet. Superskönt, och vi insåg hur sällan det faktiskt är vi inte lagar mat själva (läs: jag lagar mat). Jag har absolut ingen ork kvar till det de dagar jag jobbar, så det är hans jobb, men ibland jobbar han väldigt sent, och dessutom har han en del annat för sig på kvällarna också. Ändå blir det nästan aldrig hämtmat, jag tycker att det är för dyrt och oftast inte nyttigt nog. Hans sushi väl okej, men hallå, grönsakerna?

Sushi. Kaffe hemma i min soffa! Hämtmat.

Jag måste som sagt äta bra mat för att kroppen inte ska bli sämre. Det gäller självklart alla, men jag som redan har ont tänker inte riskera att få mer ont. Men i går blev det inte hämtmat för att ingen av oss orkade, eller jo, jag orkade faktiskt inte, utan för att han firade en liten framgång på jobbet. Han har hållit på med det ett par veckor nu, och det har tagit mycket tid, men nu får jag kanske umgås lite mer med honom på kvällarna. Ett tag i alla fall, för det kommer alltid nya saker.

Dessutom har jag och syrran äntligen fixat ihop en riktigt härlig grej som sker senare i vår, när jag ändå inte kommer att kunna göra något annat. Vi har planerat det i ett och ett halvt år, men det har saknats tillräcklig hälsa för min del, och ett bra tillfälle. Det får ni höra mer om sen, för nu ska jag faktiskt unna mig en liten tupplur. Godnatt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/hamtmat-och-planering/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.