Hjälp och tacksamhet

Nä, i dag var ingen bra dag. Hade så fruktansvärt ont när jag vaknade på morgonen, att jag inte visste om jag skulle palla en “hel” dag till på jobbet, men provar man inte så vet man inte heller. Efter ett par timmar, när taxin kom och hjälp i form av smärtlindring börjat kicka in, var jag i alla fall rörlig. Nej, det är inte ett dugg kul att jobba när det är så, men vad har jag för val? Låta bli, och leva på 225 kronor om dagen – före skatt? Skulle inte tro det. Har aningen svårt att sova i ett kartongtält i skogen. Kan ju inte ens ligga i en vanlig säng.

Intensive Care sign, sjukhussäng, säng. Om hjälp och tacksamhet.

Men vet ni vad? Jag är inte särskilt orolig för framtiden, trots att det är så här, och trots att jag inte vet hur länge jag får jobba. Jag har fått en god vän i Wales – han gav mig så mycket hjälp med allt det lagliga inför min senaste överklagan till Förvaltningsrätten. Det är även han som äger de webbsidor jag sitter och pysslar med på fritiden. Honom har jag att tacka för mycket. Han har gjort en fantastisk grej för mig och älskaren R, men det är hemligt än så länge. Jag lovar att ni kommer att få höra så mycket om det att ni kräks så småningom ändå.

Det är lustigt det där, hur någon som är en total främling på så kort tid kan bli en sån bra vän. Vi är väldigt lika, och hjälper gärna till där vi kan, om det är saker vi brinner för. Det verkar vara en ovanlig företeelse nu för tiden, att ge någon hjälp bara för att man vill eller kan. Jag har inte fått någon hjälp varken i eller av det här landet, varken av vård, myndigheter eller privatpersoner (förutom mina vänner, men de är inte jurister eller rika), men helt plötsligt har jag ett juridiskt ombud i Storbritannien som lägger ner veckor av jobb för att hjälpa mig – och i förlängningen även andra i min sits. Jag är extremt tacksam över att få kalla Stephen King min vän. Och nej, han skriver inte böcker.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/hjalp-och-tacksamhet/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Mmars 11, 2014 kl. 20:11
  • Svara

  Mr King, don’t know what you’ve done for my friend. But from the bottom of my heart, I thank you.

  Klara, jag ser fram emot att höra mer. Stor kram!

  1. Det ska du få göra! Kram 🙂

  • Åkemars 11, 2014 kl. 22:15
  • Svara

  it´s funny ,, its People whos makes this world worth living in and at the same time its even people who makes me wonder how people can be as cruel against each other

  1. Det är sant. Om inte guldkornen fanns så skulle världen vara för jävlig.

 1. ” You know when it’s time, to flip your whole world upside down, break out of your shell and pounce on opportunity as if it’s your only way of survival. Make your life as big, as successful, as hard working, as kick ass as possible. Leave doubt, can’t, won’t, maybe, never, out of your sorry mouth. When your vision is so clear that your brain can’t take it all in, you need to be somebody you never thought you could be; kill fears and produce success. You’re not alone in this crazy planet earth that finds ways to survive as God’s highest creation where you have the power to do anything you want. Push through the wall of false hope and failure. That’s not you at all. Your talents are well recognized but they’re all hidden secrets because no one works as hard as you. Efforts beyond what your body can handle but you hold on tight to the reigns of your life with determination and passion. Right away you’re victoriously surfacing to the top of success. Once you’re there, it’s the only the beginning of the best damn lifestyle your dreams promised you.”

  1. True! I’m on my way there! 🙂

 2. i’m not saying that everyday is going to be worth waking up for, but you have to or you’ll never stumble upon the days that really, truly are.
  – faith is taking the first step, even though you can’t see the whole staircase.
  – to me, fearless is not the absence of fear. it’s not being completely unafraid. to me, fearless is having fears; lots of them. to me, fearless is living in spite of those things that scare you to pieces.
  – cracks in the concrete are just reminders: you fall apart no matter how strong you are.
  – never think you’re nothing. never cry at night over not being pretty enough. never tell yourself you’ll be good enough. because to someone, you’re everything. to someone you’re gorgeous. to someone, you are the world.
  – the only fear you should have is the fear of not giving your all.
  – anyone can give up; it’s the easiest thing in the world to do. but to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that’s true strength.
  – the reason why your windshield is larger than your rear view mirror is because where you’re going is greater than where you’ve been.
  – how are you ever gonna reach the stars if you never get off the ground? you’ll always be where you are if you let life knock you down.
  – what is the secret of success? right decisions. how do you make right decisions? experience. how do you get experience? wrong decisions.
  – and no matter how hard it gets; keep going. because you only fail when you give up.
  – impossible is just a word that people use to discourage people. because remember, if you break up ‘impossible’, it says, ‘im possible’.

  1. I agree 100%. Not doing things because of fear or doubt never gets you anywhere. Take a leap and fly out of your comfort zone, that’s the way to go!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.