Kalas och tjejkväll

I dag ska hela släkten träffas på kalas hemma hos min kusin för att fira ett par födelsedagar. Hon bor inte så långt härifrån, och det blir trevligt att träffa alla. Skönt att älskaren R har tid att följa med också, för resans skull. Sen är jag bjuden på tjejkväll en bit utanför stan i kväll, och om jag orkar tänkte jag pallra mig dit. Men det vet jag egentligen inte om jag orkar förrän jag lämnar födelsedagskalaset.

Så där är det alltid när jag har mer än en grej på schemat samma dag – jag kan inte lämna ett säkert besked, utan jag måste helt enkelt känna efter hur jag mår när jag är klar med den första. Det är inte så kul för någon som är inblandad, men som tur är så finns det faktiskt en del förstående personer som inte tycker att det gör något om man lämnar återbud i sista minuten. En del människor verkar inte riktigt fatta sånt där, så jag har slutat vara kompis med dem. Om de inte ens kan förstå anledningen till att jag backar ur något (trots att de vet att jag har EDS), så finns det ingen anledning för mig att ens anstränga mig.

Ehlers Danlos Syndrome EDS Ribbon

Om jag inte orkar något mer efter kalas nummer ett, så åker vi nog bara hem och gör inte så mycket alls. Min systerdotter kommer självklart dit också, så jag lär åka på både det ena och andra i lekväg. Är inte särskilt lekvänlig generellt, men med korsett orkar jag i alla fall lite mer, och självklart anstränger jag mig lite extra när vi ses. Hon tycker att det är toppen att leka eller bara prata med mig, så eftersom vi inte träffas jätteofta gör jag så mycket jag orkar – eller lite mer. I dag väntar i alla fall en hel massa godsaker, om jag känner släkten rätt, så jag laddar med en nyttig frulle. Vad händer hos dig i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/kalas-och-tjejkvall/

7 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Nitizmars 22, 2014 kl. 10:31
  • Svara

  Vi ska på ”utflykt”. Först en lagom promis till några vänner, för att sen grilla korv och pinnbröd på deras gård! Sen ska vi sitta där i solen och bara mysa!

   • Nitizmars 22, 2014 kl. 10:34
   • Svara

   Ps. om någon vill ha mitt recept på pinnbröd, (eller bara vill veta vad det är) så kolla in min blogg lite senare i dag!

   1. Vad mysigt det låter! Pinnbröd är ju dögott, ska kika in sen!

  • Mmars 22, 2014 kl. 14:47
  • Svara

  Ja, jag vet ju verkligen hur det där är. Man behöver ju inte ens ha något annat planerat samma dag för att det ska vara osäkert och man kanske behöver avboka. Har ju behövt avboka saker hos dig flera gånger. Du är så välkommen om du orkar. Annars blir det fler gånger. =)

  1. Tack! Jag vet också att man inte behöver be om ursäkt, så det ska jag inte göra! Kram! 🙂

  • Tofflanmars 22, 2014 kl. 17:34
  • Svara

  Här har kalasats idag hos farbror Bosse. Och jag har fått ryggskott lagom till semestern nästa vecka. Men jag ska sluta klaga, för jag har ju faktiskt inte ont jämt som du.
  Hoppas du får en bra helg!

  1. Mysigt med kalas, skit med resten! Man får faktiskt klaga hur mycket man vill när man har ryggskott, för det är jobbigt oavsett om man är van eller inte. Klaga på! Kram och detsamma!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.