Kallelse missad!

Ugh!! Fick hjärtat i halsgropen i går eftermiddag när jag rensade pappershögen på skrivbordet och betalade räkningarna. Där hittade jag en kallelse till sjukhuset för att prata om att prova ut en korsett – och jag var helt säker på att jag hade missat att gå dit. Hade lagt kallelsen direkt där, i stället för att skriva in det i kalendern, vilket jag gör med precis allt. Nästan allt, tydligen.

När jag såg den insåg jag att det var för sent, för på min kallelse stod det att jag ska vara där den 19 mars, på morgonen. I mitt huvud var det minst den 20 mars i går, men alla med lite koll vet ju att det faktiskt är i dag, så nu är jag på väg dit.

Det var i alla fall en jävla tur att jag gick igenom pappershögen i går, för jag brukar vanligtvis inte göra det så här tidigt i månaden. Det görs oftast när räkningarna betalas, men den här månaden var det bara en som inte vara på e-faktura, så jag tänkte att det var lika bra att få det gjort när jag ändå hade tid. Någonstans i bakhuvudet visste jag att jag hade fått en kallelse och att jag skulle dit och snacka med någon, men det har varit så sjukt mycket med olika vårdkontakter den senaste månaden att det är helt galet.

Två sjukgymnaster, en handspecialist, sjukhusbesök, det vanliga brottandet med vårdcentralen och läkaren där (eftersom jag fått alldeles för lite medicin), bokade tider till höger och vänster, och så samtidigt den väldigt omständliga processen att ansöka om Färdtjänst igen. Inte konstigt att jag hade glömt, och jävligt bra att den kom fram. Jag ska ändå till stan för ett roligt ärende i morgon förmiddag, men hade jag åkt dit utan att rota i pappershögen först hade jag varit körd. Det här är viktigt.

Hoppas att jag får en, och hoppas att jag inte blir ruinerad. Det är jag redan, förresten, så det spelar ingen roll. Det står på hemsidan att de säljer saker, men om min läkaren på vårdcentralen har remitterat mig dit för att jag ska betala för saker är det ju bara ytterligare ett bevis på att han inte lyssnar på mig, och att den hjälp Försäkringskassan påstår finns egentligen inte alls existerar.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/kallelse-missad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.