Krossade tomater och annat kross

Det var verkligen inte min dag i går. Inte bara fick jag sota för folks klumpighet och ignorans, dessutom var både jag och älskaren R väldigt klumpiga. Jag skulle laga köttfärssås till middag, och tog fram en burk krossade tomater ur skafferiet. Den stod inte löst, utan satt nästan fast i en pappersförpackning. Hade ont i handen eftersom jag hade en krycka i går, så jag försökte lirka ur den bäst jag kunde. Det gick sådär.

Krossade tomater från Polpa

Som ni kanske ser så är det en bula på burken, på den högra sidan. Och varför då? Jo, mina krossade tomater krossade mina tår! Burken landade rakt på stortån innan den rullade iväg över golvet. Kollade om det gick att vifta på tårna, och det gjorde det. Inget jag dör av eller måste kolla upp med andra ord, även om det gjorde jävligt ont. Tån? Den är blå.

Burken med krossade tomater hämtade jag en stund senare, för jag var tvungen att sitta och bita ihop ett tag. Dessutom var det jävligt svårt att få upp burken från golvet på grund av ryggskottet, så det fick vänta ytterligare en stund. Burkjävel. Sen kunde jag i alla fall inte öppna den, utan fick be R om hjälp. Mer om hans klantigheter senare, nu är det dags för sjukgymnasten.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/krossade-tomater-och-annat-kross/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Åkemars 14, 2014 kl. 11:04
  • Svara

  idag finns det overhört starka magneter , du hittar dom tex på http://www.tradera.com för småpengar .. det här med ditt ryggskott är ju ingen engångsförtelse så köp några såna magneter , limma på tex ett bomulls snöre/tråd på 1½ m på magneten så har du nått du kan plocka grejor gjorda av magnetiskt ledande metall (inte aluminium , rostfritt , titan osv) enkelt ,, du kanske skulle limma en 5-6 cm pinne på magneten och sen fästa snöret vid pinnen så får du en inbyggd hävarm för att kunna få bort magneten från föremålet du plockar upp ,, dom är som sagt extremt starka så utan hävarm kan det bli svårt att få bort magneten från föremålet du plockat upp

  1. Hahaha! Inte alls en dum idé, men som sagt det svåra är nog att få bort magneten från föremålet! 🙂 Men där sa du faktiskt nåt, det är ofta jag tappar småprylar som hårspännen och pennor och sånt, eftersom jag är ganska fumlig med händerna. Ska kanske försöka göra en magnetpinne!

  • Tofflanmars 14, 2014 kl. 19:40
  • Svara

  Aj fan! 😡 Men du, det finns krossade tomater i pappersförpackningar. Kanske liite skonsammare för tåsorna…

  1. Ja, det lutar åt det nästa gång… Dessutom går de att klippa upp! 👿

  • Åkemars 16, 2014 kl. 02:59
  • Svara

  Halloj ,, hoppas du inte tycker att jag ”spammar” din blogg ,, jag har svårt för att hålla mig kort i texten då jag vill kunna skriva så utförlligt som möjligt i syfte att undvika missförstånd .. det skrivena språket är livsfarligt ur den aspekten .. hur som helst ,, här kommer en länk till magneten jag tycker du ska använda till din plockare ,, den har en dragkraft av nästan 3 kilo

  Åke

  https://www.tradera.com/item/301811/203245165/sankt-pris–superstark-neodymiummagnet-

  1. Absolut inte, jag uppskattar verkligen att du tar dig tid både att läsa och skriva så utförliga och intressanta kommentarer! Jäklar vilken magnet! En sån ska jag nog ta och införskaffa, tack för tipset!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.