Luntan skickad!

Fy fasen vad skönt det var att lämna in hela luntan, som vägde närmare ett halvt kilo, till posten i går kväll! Om jag hade fått ta emot den hade jag läst första sidan, insett att den som skrivit överklagan hade haft rätt, struntat i alla bilagor med lagar och regler som bekräftar det, och godkänt det. Kan gott tänka mig att det är ett inte helt ovanligt scenario vissa gånger (kanske inte i Förvaltningsrätten, men på andra ställen), bara för att folk inte orkar och sitta studera en två centimeter tjock lunta med fulla A4-papper. Oavsett hur det går, så får de i alla fall jävligt mycket att läsa, och någon kanske lär sig ett och annat. Alltid något.

I samband med att vi åkte och köpte kuvert som var stort nog för hela luntan och porto (jag blev 69 kronor fattigare), passade vi på att storhandla. Det är något fel på kylskåpet hemma, har för mig att jag nämnde det vid något tillfälle förut, så antingen är det fem minusgrader eller tio plusgrader. Det varierar över dagen. Grönsaker som fryser är inte kul, och dyrt i längden, så nu får jag förvara en del i skafferiet och äta upp annat fort som fan.

Var på Martin Olsson först och köpte kött, lax och ost. Och granatäppeljuice i mängd. Sen vidare till Ica för basvaror, kryddor, mejeriprodukter och grönsaker. Allt som allt, mat för ungefär 2000 spänn, men det borde vi klara oss på en månad. Vi var där så sent, att folkmängden var helt acceptabel. Och det var så jävla skönt att bli av med hela luntan med ångestpapper! I eftermiddag står det fest på mitt schema, så snart blir det fix och piff. Hur firas denna lördag hos dig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/luntan-skickad/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianamars 1, 2014 kl. 10:04
  • Svara

  Vi ska också storhandla .Så roligt ! Eller inte 🙂
  Jag tänker städa .Exakt lika roligt . Sen så blir det soffan för esten av kvällen .
  Kram

  1. Vilka stora nöjen vi ägnar oss åt! :mrgreen:

  • Tofflanmars 1, 2014 kl. 12:12
  • Svara

  Har just bloggat om min lördag. Jag ska skjutsa Anna till jobbet, tanka bilen, köpa viner (notera pluralis!), bädda rent, ringa mamma, tvätta. Typ…

  Kram!

  1. Läste precis! Det låter som en ganska skön och slapp helg. Skönt att du fick sova! Kram!

  • Tofflanmars 1, 2014 kl. 12:13
  • Svara

  Fan, nu tjatar jag visst igen… Sorry! Ta bort en kommentar. Jag är INTE uppmärksamhetssökande… 😳

  1. Haha! Ditt ”tjat” är i alla fall trevligt att höra på, så mig gör det inget! :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.