Ork och tack

Ugh, jag var mer eller mindre död i går. Alltför mycket gående och alltför mycket folk runtomkring mig i lördags gjorde att jag inte bara sov jävligt dåligt natten till i går, men jag kunde i stort sett inte göra något heller. Fick hjälp ur sängen innan älskaren R åkte ut och hojade i skogen, jag satt hemma och var lite avundsjuk och ledsen, men orkade inte ta mig för så mycket ändå. All ork var som bortblåst.

Som tur var hade jag inget inbokat, så jag försökte pyssla om mig själv så gott det gick. Riktigt skönt att det fanns rester efter lördagens hamburger-frenesi, för jag hade ingen ork till att laga någon mat, och skönt att jag hade en ursäkt att gå och lägga mig tidigt i går kväll – jag jobbar ju i dag. Med lite tur är det en dag på jobbet när allting fungerar precis som det ska, i stället för att inte göra det eller att det saknas material. Eller folk.

Efter jobbet i dag tänker jag göra exakt samma sak som i går – vila. Vila, vila och sen slappa lite, för jag måste ha ork till att jobba i morgon också. På onsdag är det gala och fest, och då klarar jag inte av att jobba på torsdag morgon, så jag var tvungen att byta dag.

Fredag har jag vårdgrejer inbokade, och de kan jag inte boka om hur som helst. Förresten, stort tack till alla som har röstat på mig i Finest Awards! Röstningen är avslutad nu, och på onsdag kväll avslöjas alltså vinnarna. Förmodligen inte jag, men det är kul att få vara med. En gala och en fest piggar alltid upp lite.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/ork-och-tack/

2 kommentarer

    • Åkemars 10, 2014 kl. 14:34
    • Svara

    jamen va F-#### GRATTIS !!!!

    1. Haha, tack! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.