Översvämning i skafferiet

Det var ju som sagt inte bara jag som var klantig för ett par dagar. Jag tappade en konservburk med krossade tomater på tån, och älskaren R hjälpte mig att ta fram den gigantiska säcken pasta ur skafferiet när jag lagade köttfärssås. Ja, det är en gigantisk säck på fem kilo, som jag inte kan hantera. Billigt, visst, men jag kan inte koka pasta själv förrän det är mindre än hälften kvar i den. Hur dom helst, när han ställde tillbaka säcken i skafferiet utbrast han:

-”Vad fan är det här!?

Då visade det sig att han hade ställt in min stora påse med fryst mango i skafferiet i stället för i frysen, efter att han hjälpte mig ta fram några bitar häromkvällen. Det var en sjö av mangojuice på hyllan där den hade stått, och all mango var så klart förstörd. Fan. Han kunde först inte fatta att han själv hade ställt dit den, för han skulle ju aldrig göra något sådant.

Mango i en svart skål. Skafferiet är inte en plats för fryst mango...

Men grejen är ju att jag inte kan ta ut påsen ur frysen själv (har bara en halv frys, långt ner, och påsen är tung), och inte lägga tillbaka den heller. Ingen annan har varit och rotat i varken frysen eller skafferiet, så det finns ingen annan förklaring, om inte påsen med mango hade både ben och hjul. Det var lite lustigt att han vägrade tro att han själv hade gjort det, men synd på min mango. Det hade varit jävligt gott med några bitar nu, faktiskt…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/oversvamning-skafferiet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.