Shoppa åt vännerna och helkväll

I går åkte jag och älskaren R in till stan i det vackra vårvädret. Vi skulle möta upp bästa M och O för fika, och så skulle jag hjälpa dem att shoppa lite kläder. R hoppade dock av tunnelbanan innan vi var framme, för det visade sig att han hade andra planer, i stället för shopping. Ingen stor förlust, han klagar ju mest ändå i butiker. Jag mötte upp grabbarna, fikade och gav oss ut i myllret.

Det var sjukt mycket folk på stan, nåt Top Model-event attraherade skockar av småtjejer som blockerade halva Drottninggatan, och i kombination med jonglörer och Michael Jackson-imitatörer blev det jävligt trångt. Men vi lyckades shoppa lite ändå, eller rättare sagt: Jag sa åt killarna vad de passade i och skulle köpa, och de köpte det. Enkelt och smidigt. Sen åkte vi till Tele2 Arena och underhållningscentret Tolv som ligger där under.

Tele2 Arena och underhållningscentret Tolv. Shoppa med vännerna.

Vi skulle käka en bit kött och spela bangolf, var tanken. De verkade dock inte ett dugg sugna på att ta emot våra pengar eller servera oss mat på O’Learys, trots någon slags nöjd kund-ambition de skröt om utanför stället. Vi gick därifrån – Tolv var helt värdelöst. Svindyr och tråkig mat på de andra restaurangerna, och absolut ingenting att göra.

Vi åkte hem till mig och gjorde egna hamburgare i stället. Mycket billigare och säkert mycket godare. Öl och vin fanns också, så det blev en helkväll med bästa vännerna hemma. Perfekt, fast jag var för trött för att säga så mycket efter käket… Jag skulle ju inte shoppa något i går, så jag kom billigt undan, och trevligt var det också. I dag blir det bara vila. Så nej, jag tänker inte följa med ut på något i dag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/shoppa-vannerna-och-helkvall/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.