Smakråd och fika

Nu ska jag snart ut på stan för att träffa Fru Hatt. Hon har erbjudit sig att hänga med som smakråd inför dagens shopping – jag måste ha något snyggt att ha på mig på Finest Awards! Det är så sällan jag går på galor och annat roligt, så jag vill ha något nytt. Den lilla svarta funkar ju alltid, men den hade jag sist. Och kanske gången innan dess också.

Självklart ska vi hinna med en massa fika och skvaller också, som vanligt. Det känns som om jag har känt Fru Hatt i hela livet, det är så enkelt och kravlöst. Och så är vi så lika på oerhört många sätt, att vi är ett bra team. Är riktigt glad att hon ville hänga med mig ut och shoppa, för vi har samma tempo, samma smak och avskyr ungefär samma saker.

Hittar jag rätt klänning tar jag den, annars blir det en snygg partytopp till en kjol. Strumpbyxor behöver jag också, och lite smink. Älskaren R hade inte varit den minsta lilla hjälp som smakråd med den här shoppingen.

Är det skönt?”
-”Nja.”
-”Då är den ful.

Jaha. Taxin kommer inte förrän om trekvart, så jag hinner med en kopp kaffe först. Vad händer hos dig i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/smakrad-och-fika/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.