Snålt utbud av kläder!

Hade en riktig toppendag med Fru Hatt i dag! Vi betade långsamt av flera klädaffärer, allt från budget till lyx, och jag måste säga att det utbud som fanns av partytoppar och klänningar till gala, var extremt snålt! De flesta affärer hade ingenting alls. Vardagskläder, mer eller mindre fina, men absolut ingenting med lite bling eller flärd. Tråkigt.

Jag hade i alla fall kollat in vilket utbud som fanns på nätet innan jag gav mig ut, så jag visste ungefär vad jag hade att vänta mig. Jag hade därmed även en reservplan, och det blev den jag fick utgå ifrån. En snygg kjol, en enkel vit topp och så får jag lyxa till det med lite blingiga smycken och en liten hårdekoration också. Jag är ju ändå en ganska enkel människa, så att köra all in med paljetter eller fula tubklänningar hade ändå inte varit min stil.

Arga Klara

Efter att allt jag behövde var inhandlat åt vi lunchbuffé på Pong. Där var det minsann inget snålt alls vad gäller utbud av mat, och vi satt där länge och åt och pratade. Försökte kolla på ett par saker till efteråt, men vi båda var så himla trötta och fumliga (bara efter ett par timmar) att vi bestämde oss för att ge upp och åka hem. Jag hade i alla fall ett utmärkt och ärligt smakråd med mig, och det blev en finfin dag. Tack, kära Fru Hatt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/snalt-utbud-av-klader/

2 kommentarer

    • Tatianamars 4, 2014 kl. 18:43
    • Svara

    Tack själv bästa du !
    Kram

    1. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.