Tandläkarbesök och klippning

Passade på att klippa mig i går när jag väntade mellan besöket på sjukhuset och mitt tandläkarbesök. Skönt att få det gjort, och slippa åka en extra resa till stan eller något centrum för att göra det. Har så jäkla mycket att göra, helt sjukt. Det blir inte direkt mindre heller, för hos varje ny vårdinstans blir det ett nytt besök någon annanstans att boka in. Jag måste verkligen hitta en bra massör, och jag måste försöka finansiera det på något sätt, för kroppen är helt paj.

Behandling och massage. Huvudmassage. Nackspärr. Tandläkarbesök i går.

Hur som helst, håret blev bra. Gick inte till samma frisör som jag vanligtvis gör, men jag blev nöjd och hon var väldigt trevlig att prata med. Kan absolut tänka mig att gå dit igen, för det var lite närmare hemma. Sen satt jag och ”vilade” på en jävligt obekväm bänk, och ville bara åka hem och lägga mig. Men inte då. Tandläkarbesök på Folktandvården nästa.

Jävligt skönt att bli av med de där små skenorna på insidan av framtänderna, och det känns väldigt konstigt att inte ha något där längre. Det gjorde inte ett dugg ont att ta bort dem eller slipa bort limmet, men det gjorde ont i plånboken. Min lön och sjukpenning är slut nu, och det är ett tag kvar tills nästa kommer. Puh. Slipper fler tandläkarbesök på ett tag framöver i alla fall…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/tandlakarbesok-och-klippning/

2 kommentarer

    • Monamars 6, 2014 kl. 15:40
    • Svara

    Den bästa massören jag någonsin stött på är Sture på Anafysen i Åkersberga. Han har över trettio års erfarenhet och är otroligt yrkeskunnig, han är min hälsoguru. Om jag minns rätt så kostade 50min massage 650:- Han tar sig tid att prata med en och gör allt för att hjälpa en. Han har behandlat många människor med diverse krämpor och sjukdomar.
    https://www.anafysen.se/

    1. Åh, precis en sån vill jag träffa! Tyvärr kostar ett möte en tredjedel av vad jag har att leva på varje månad, så det funkar inte i min situation. Jag skriver upp namnet ändå om saker och ting ändras! Tack! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.