Tona håret

I går när jag ändå bara var hemma och gjorde i stort sett ingenting, så passade jag på att ha lite hemmaspa i badrummet. Peeling, ansiktsmask och lite såna sköna saker, och så bad jag älskaren R om att hjälpa mig med att tona håret. Han har alltid vägrat att göra det tidigare, och även om det var kraftiga protester i går också, så gick han faktiskt med på att göra det till slut.

Mood hårfärg

Alla som har gjort en hårtoning i en färg som bara skiljer sig en nyans eller två från den naturliga hårfärgen, vet att det inte är så himla noga. Okej om det blir lite färgfläckar på öronen eller i nacken, men det är ju lätt att tvätta bort. ”Nej, jag kan inte!” eller ”Det kommer att bli dåligt!” upprepades några gånger innan han började tona håret på mig, men han gjorde det faktiskt. Det hördes visserligen en hel del klagan under tiden – ”Det stinker!” och ”Hur ska jag göra nu då?”, trots att jag redan förklarat att det bara var att mosa in det i håret.

Det kunde garanterat inte ha gått sämre än om jag skulle tona håret själv. Om hårfärgen ska verka i 20 minuter, och jag efter halva huvudet behöver en paus på 10 minuter för att jag inte kan hålla uppe armarna så länge – kan det bli både fel och fult. Förhoppningsvis har han kommit över tröskeln och kan tona håret på mig någon gång i framtiden också, för det blev hur bra som helst. Visserligen var det lite trevligare när fina väninnan M gjorde det på mig, frivilligt och helt utan klagan, men som sagt: Det är inte så himla noga när det är ungefär min naturliga hårfärg. Jag ser faktiskt riktigt normal ut i dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/tona-haret/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Mmars 10, 2014 kl. 21:32
  • Svara

  Vi får kanske turas om lite, R och jag. =)

  1. Det skulle nog både han och jag uppskatta! 🙂

  • Tatianamars 11, 2014 kl. 07:17
  • Svara

  Du är alltid en pingla hjärtat !
  Kram

  1. Detsamma! Nu ännu bättre 😉 Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.