Träff med vän från gymnasiet

Jo, i går efter tiden på sjukhuset så hade jag planerat in ett möte med en gammal god vän från gymnasiet. Gick ju yrkesmusikerlinjen på gymnasiet, så vi var ju båda i musiksvängen och spelade mycket tillsammans både i skolan och privat. Gjorde ett par små turnéer genom landet och sånt, och gjorde en hel del kul grejer ihop. Men nu är det minst tio år sedan vi sågs, så det var riktigt roligt att träffas igen och komma ikapp lite.

Livet har ju ändrats drastiskt för min del sedan gymnasiet, men hans hjärta och engagemang är fortfarande i musik. Mitt hjärta finns kvar där, men jag kan inte ödsla energi på att längta tillbaka till att kunna vara ute och lira. Musiken han gör nu är annorlunda än vad vi höll på med tillsammans på den tiden, men det verkar gå hyfsat bra för honom. Jag hoppas verkligen det i alla fall.

Noter. Om E-type och hans musik. Träffade en vän från gymnasiet.

Vi käkade lunch och snackade ett par timmar, och han var sig exakt lik. Skönt, för jag har alltid gillat honom. En väldigt speciell människa, genuin och öppen för allt och alla. Han flyttar från Sverige i sommar, men förhoppningsvis hinner vi ses åtminstone ett par gånger till innan dess. Och vem är han? Chris Beach. Köp gärna hans album om du gillar det!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/traff-med-van-fran-gymnasiet/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.