Trött och slut

Jaha, så har en ny vecka börjat. Det var verkligen tur att jag inte gjorde något mer än var hos sjukgymnasten en stund i fredags på hela resten av veckan efter Finest Awards i onsdags, för jag har i stort sett varit liggande. Har försökt stå och gå så mycket som bara möjligt, men det är svårt ibland när ryggskottet är som mest akut. I dag lyckades jag i alla fall jobba. Tur att volontärerna var så pass självgående i dag att de inte behövde särskilt mycket hjälp, för jag är trött.

Väldigt trött. Jag blev liggandes hela dagen när jag kom hem, för det är inte så att jag sitter framför en dator hela dagarna på jobbet, utan jag rör mig mer än de flesta andra där. Fram och tillbaka till skrivaren, hämta papper, lämna papper, ge folk instruktioner, skriva ut mer – upprepa, och så vidare. Jobbet är nog så pass väl anpassat för mig och min sjukdom som ett jobb möjligtvis bara kan bli, men jag kan ändå helt slut och färdig i flera dagar efter en förmiddag där.

Skrivare. Är trött och slut efter jobbet.

Jag älskar mitt jobb, och jag har fantastiska kollegor. Ändå känns det ibland som om det är för mycket, särskilt när jag har mycket annat att göra. För det har jag ibland. Det är sjukgymnaster, provtagningar, intyg, pappersjobb till förbannelse, ansökningar, läkarbesök, överklagan om ersättningar – det tar på krafterna mer än vad man kan tro. Jag är trött och slut, men skulle förmodligen ha ett väldigt tråkigt liv om jag inte hade det sociala med kollegorna. För alla andra jobbar ju på dagarna, och jag… Jag mår inte så bra att jag orkar vara ute på stan och roa mig själv jämt. Nä, jag önskar så hett att allting med Försäkringskassan blev färdigt och godkänt någon gång – vi närmar oss fem månader nu.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/trott-och-slut/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.