Vårdgrejer och jobb blir för mycket

Äntligen fredag! Har haft alldeles för mycket hela veckan, både med pappersjobb, vårdgrejer och saker som varit mer eller mindre roliga och nödvändiga inför nästa vecka. I dag har jag bara ett eventuellt möte inplanerat, sen tänker jag åka raka vägen hem och däcka. Tänker inte göra ett enda dugg i kväll. I morgon eller på söndag lär älskaren R vilja hitta på något, och jag antar att jag borde. Det är ju roligt, och vi ses ju knappt i veckorna. Dessutom är jag så trött då, att jag knappt orkar prata med honom. Kul sällskap…

Nästa vecka måste jag kasta om mina jobbdagar för att hinna och orka med allt. Måste jobba måndag och tisdag – två dagar i rad. Väldigt dåligt, men så får det bli. Sen kommer jag att vara däckad igen till onsdag eftermiddag, för då kommer syrran hit. Vi ska käka och sen gör vi oss i ordning för Finest Awards-galan. Det ska bli hur kul som helst, men jobbigt. Mingel när man har extremt ont och det är trångt, är inte ett dugg kul – särskilt inte om någon knuffar till mig. Tur att det finns morfin.

Medicin, piller. Alvedon, Tramadol, Morfin

Jag skulle ju ha jobbat på torsdagen, men det kommer jag aldrig att orka med – därav bytet. Sen är det ganska fullt på schemat igen, men helgen tänker jag nog inte boka upp något alls på. Får se om något händer, men jag måste vila inför någon slags ”normal” vecka med både jobb och ett par vårdgrejer i veckan. Det är för mycket egentligen, men jag har inget val. Oh well. Fredag. Hoppas jag hittar en god lunch någonstans i alla fall.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/vardgrejer-och-jobb-blir-mycket/

2 kommentarer

    • Tatianamars 7, 2014 kl. 16:18
    • Svara

    <3

    1. Kram min vän!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.