Veckans minus, vecka 9

Varje vecka delar jag ut veckans minus här på bloggen, till något otrevligt eller tråkigt som har hänt under veckan, eller något jag verkligen ogillar. Jag är ju bra på att klaga på så mycket skit, så varför inte utse det värsta varje vecka? Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som varit riktigt dåligt under veckan.

Den här veckan har varit hyfsat bra faktiskt. Fått förlängning på jobbet och blivit klar med min andra formella överklagan till Förvaltningsrätten, två sjukt sköna saker. Det enda som har varit riktigt jävla dåligt är att jag blivit ordentligt förkyld för andra gången på tre veckor! Jag vet inte om det är samma jävla förkylningsvirus som jag aldrig blev helt frisk från, eller om det är är ett annat i raden. Det finns ju faktiskt 200 olika virus som orsakar förkylningssymtom…

Nässpray och näsduk, att vara sjuk

Hellre sjuk den här veckan och frisk resten av månaden i alla fall, för jag har verkligen fullt upp – med mina mått mätt. En del roliga saker såklart, shopping med Fru Hatt, Finest Awards-galan och lite annat kul, men väldigt många vårdrelaterade saker. Förhoppningsvis leder några av dem till något bra, för det är många nya kontakter. Hur som helst, en hyfsat bra vecka på det stora hela, men ett stort fett veckans minus till min nya förkylning som gjorde att jag fick ställa in ett par saker. Den är i alla fall på övergående – alltid något.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/veckans-minus-vecka-9/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.