Årets aprilskämt

Var inte årets aprilskämt extremt många och väldigt dåliga? Mitt Facebookflöde svämmade över med alldeles för uppenbara och riktigt torra aprilskämt från tidningar runt om i landet. Går inte artiklarna genom någon slags humorkontroll alls innan de publiceras? Det var så mycket dynga att det blev löjligt.

Jag blev inte lurad, och inte heller lurade jag någon annan. Tycker inte att aprilskämt brukar vara särskilt roliga heller för den delen, men i år var det ovanligt låg nivå. Och nu för tiden är det ju så himla enkelt att kolla upp en källa, och de flesta borde (nej, det är inte så, men de borde) vara källkritiska och inte bara lita rakt av på den information de får. Men nej.

Tidning, nyheter

Det var en jäkla massa folk som helt plötsligt var gravida också, trots att de antingen födde barn för mindre än nio månader sedan, eller brukar klaga över att de är ofrivilliga singlar som aldrig träffar några karlar. Jaha, återkom med bildbevis om några månader då. När fem procent av alla mina kvinnliga bekanta, och en hel del andras bekanta också helt plötsligt avslöjar att de är gravida, är det faktiskt inte särskilt sensationellt eller kul. Och även om någon faktiskt är gravid på riktigt kunde de ju ha väntat till vilken annan dag som helst med att berätta. Men vad fan vet jag. Jag är ju inte rolig.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/arets-aprilskamt/

2 kommentarer

  1. Håller med – det var skitdåliga skämt (bloggade också om detta). Värst var lokal media här – rena tramset. 🙁

    1. Enbart trams! Sen så verkar folk ha trott att portohöjningen som trädde i kraft i går ha varit ett aprilskämt. Ehh…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: