Årets första knä-selfie

Alla ska ju plåta löjliga selfies på sig själva hela tiden, och det ser i nio fall av tio väldigt löjligt ut. Därför skiter jag fullständigt i det – jag är en aning rosa – och bjuder på en selfie på mina knän i stället. Fin pool, fin utsikt, kanske 8-10 människor där. Totalt.

Selfie vid poolen, Rhodos, GreklandHar badat, gått runt området och spanat in vad vi ska göra i morgon, solat, ätit mängder, njutit av lyx, och försökt fota någon av alla de små ödlorna som ligger och solar sig på de varma stenarna. När man fått upp kameran och zoomat in så är de redan borta. Himla söta små saker, i flera olika färger och storlekar. Allt jag lyckats åstadkomma är en väldigt suddig bild, vi får väl se om jag lyckas någon dag.

Har som sagt sett ut vad vi ska göra i morgon, för nu blir det inte något mer gjort för min del i dag, och syrran håller på att bli sjuk. Ve henne om hon smittar mig. Nu startade visst hotellets underhållning för kvällen. Det märks att det är lågsäsong, men de är ändå mycket bättre musiker än vad man någonsin hör i hotellbarer (med undantag för Lilla Hotellbaren vid Medis) någonsin. Jag står ut ett par minuter med det dåliga valet av låtar bara för att snubben på viola hade så fin ton. Adjö!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/arets-forsta-kna-selfie/

2 kommentarer

    • Jilinaapril 28, 2014 kl. 20:02
    • Svara

    Inte säker på om det är dina knän eller korv 😉 hihi. Fy så avis jag är på dig!!

    1. Braaatwurst! :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.