Dagen bjuder på en logistisk mardröm

I dag är det stora packar- och planerardagen här. Det är någon slags logistisk mardröm som ska ske i dag och resten av nästa vecka – vi flyttar det mesta av älskaren Rs prylar till lantstället, och så är det dags för katterna att få flytta dit i dag också. Vi är självklart där över påsk också, och det ska bli riktigt bra väder. Nästa vecka måste alltså R utgå till jobbet därifrån, och så blir det detaljplanering dag för dag. Jag ska till sjukhuset på tisdag, och på torsdag kväll, efter att jag har jobbat, åker han på semester. Inte samma resa som jag ska på, han kör med iskyla, snö och lera i stället.

Det kräver en jävla massa packande, och bara det är en logistisk mardröm. Dessutom måste han hjälpa mig med allt jag behöver ordnat innan jag åker på semester på söndag nästa vecka! Leta reda på min resväska, se till att jag har käk i kylen, och så vidare… På fredag om en vecka har jag besök både hos sjukgymnasten och husläkaren, och så måste jag göra lite pappersjobb innan jag drar iväg. Åker tidigt som fyfasen till Arlanda på söndag morgon (hemifrån typ halvfem), så jag måste vara färdig med allt på lördag.

Jag kommer att sakna katterna som fasen när jag är ensam! Det är inte alls samma sak att skrota hemma utan någon som jamar eller ligger och sover. Svärisarna ser efter dem när vi är borta, fyller på mat och släpper in och ut dem, men sen kommer vi att försöka utgå så mycket som möjligt ifrån lantstället efter semesterresorna. Det är snart sommar, och då bor vi där. Jag kommer bara att vara där fredag-måndag medan jag ännu jobbar, men sen blir det heltid i gräset med katterna och diverse andra småkryp. En logistisk mardröm, om än inte riktigt lika illa, i ytterligare en månad eller så. Sen blir det finfint.

Söt grå katt på upptäcksfärd i gräset! En logistisk mardröm att flytta dem.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/dagen-bjuder-pa-en-logistisk-mardrom/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: