Feber och en händelselös dag

Fy fasen vilken dag jag hade i går! Vaknade med hög feber, och hela huvudet var igenkorkat med slem och diverse andra olägenheter. Det första jag gjorde var att höra av mig till chefen och säga att jag inte skulle dyka upp, och sen somnade jag om. Ganska länge. Gick upp, hängde vid datorn ett tag, lade mig i soffan. Upprepade proceduren ett par gånger, och sen var dagen slut.

Febertermometer tecknad: VAB. Feber.

Den gick helt sjukt fort, men å andra sidan slumrade jag till och från mest hela eftermiddagen. Har haft toppar med feber till och från i flera dagar, och det blir jobbigt i längden. Tänker försöka undvika det i dag, men har ingen aning om vad jag ska göra, mer än att ta en lång dusch och möjligen vila mig i form. Händelselöst, tråkigt, och inget att rapportera. Orkar inte ens irritera mig på något, mer än att jag inte har någon glass hemma.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/feber-och-en-handelselos-dag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.