Fika och missat samtal

Ja, i går då! Träffade Fru Hatt på förmiddagen och det var ett kärt återseende. Hela hon såg så glad och lugn ut, och det var underbart! Vi promenerade till Vetekatten för att fika, men det var som vanligt proppfullt. Så jäkla bra att man vill sitta i knät på någon är det inte där, så vi gick till ett annat café i närheten i stället. Säkert lika mysigt, väldigt gott fika och dessutom väldigt lugnt och skönt. Och så fick jag en present helt utan anledning!

Liten väska som ser ut som en uggla. Fika på stan med Fru Hatt.

Den skriker ju faktiskt Klara! Det är en liten väska, som nu piffar upp mitt badrum och rymmer diverse pyllingar och smink. Fick en ansiktskräm också, som inte hade funkat för henne, men passade mig utmärkt. Vi pratade och pratade, som vanligt, och det blev en hel del skratt. Tog en sväng in på PUB och garvade åt alla galna inredningsprylar. Vem vill ha en taklampa som ser ut som en fisk, liksom?

Nej, inte jag. Vi tycker lika om det mesta, så jag kan häva ur mig precis vad som helst utan att det blir konstigt. Vi orkade som vanligt bara 2-3 timmar innan kroppen tog slut och det var dags att åka hem, men det var timmar som verkligen piggade upp min dag. Slapp tänka på allt skit en stund. Tror ni förresten att någon från Försäkringskassan ringde upp, vilket kvinnan i kundtjänst sa att någon var tvungen att göra inom två dygn? Nix. De verkar få låta bli att följa stadgar och regler utan konsekvenser, är det inte lustigt hur bra det fungerar…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/fika-och-missat-samtal/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: