Födelsedagsfest och prepp!

I kväll blir det födelsedagsfest! Jag blir tant och tänker fira både det och allt positivt som har hänt på sistone tillsammans med några av mina närmaste vänner. Vi blir inte så många, men jag tycker oerhört mycket om dem alla, och det är huvudsaken. Det kommer inte att bli någon utgång efteråt, utan vi håller oss hemma hos mig och har det förhoppningsvis jävligt roligt.

Min bästa E från Norrland saknas djupt, jag önskar att han kunde vara med. Förra året fick jag ett brev av honom på min födelsedag, strax innan jag opererade ryggen, och det var så fint att jag gråter en skvätt varje gång jag läser det. Men i övrigt är de flesta inom den närmsta skaran samlade. Och de som inte kommer, tänker jag fika med så fort tillfälle ges.

Fest och kalas. Det är min födelsedag i dag! Födelsedagsfest.

Jag tänker göra det väldigt enkelt för mig, vad gäller mat och dryck. Inget fancy pancy här inte – man får bygga sin egen pastasallad, och äta obegränsat med snacks. Tänker göra någon slags bål också, men de får bära hit sin egen sprit om de vill ha någon. För det första är öl, vin och sprit tungt, så jag kan inte få hem det själv, och för det andra så är det dyrt. Jag kommer fortfarande att vara fattig som en kyrkråtta, eftersom ersättningen är så låg, men det är jag ju van vid.

Älskaren R har lovat att städa lite i dag, och jag ska göra i ordning lite mat, men i övrigt blir det mest vila och uppladdning inför partajet i kväll. Jag borde fixa en spellista på Spotify också, om jag orkar leta fram något. Om jag känner mig själv rätt så tar jag bara några bra skivor, lägger dem i en lista och trycker på shuffle play. Ingen större variation, men det är inte direkt några dansare som kommer i kväll… Födelsedagsfest alltså! Vad händer hos dig?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/fodelsedagsfest-och-prepp/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Men vaff… BLIR DU TANT??? Arrrgghhhh, jag hade velat skicka nåt!!! Nu får du bara en kram. I förskott.
    KRAM!

    1. Jag har i och för sig varit tant länge, men nu blev jag mer tant! Kram och tack!

  2. Jag kan aldrig bli gubbe eller tant då jag inte fyller år. Sist jag fyllde år var jag 20 så tekniskt sett är jag ju fortfarande 20. 😀 Eller…… funkar det inte så?

    1. Jo, så måste det absolut vara! Jag kanske ska sluta upp med såna här dumheter som att fira, så att jag inte blir äldre! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: