Framme i folktomt paradis!

Det gick hyfsat bra att åka ner till Rhodos i går, förutom både ungar och vuxna som inte kan låta bli att sparka på sätet framför (idioter, sluta), och en del väldigt högljudda barn på transfern från flygplatsen. Alla de hoppade tack och lov av före vi, eftersom vi bor på ett barnfritt hotell. Och jäklar vad lyxigt det var, det var som att komma till ett litet paradis! Konstigt nog verkade det vara helt folktomt, precis som resten av ön.

Visserligen är det lågsäsong och det var inte toppenväder, men det var bara en människa vid poolen, och en cool anka av något slag. Hur som helst, hotellet är grymt. Ett litet paradis, mitt i ett område som kändes ganska övergivet och fattigt. Möttes av bubbel och snittar och en svit med terass, och tog en promenad runt området. Poolen ligger precis utanför vårt rum, och havet ligger 50 meter bort.

Utsikt i ett folktomt paradisI dag är jag trött. Helt slut faktiskt. Ska gå ner och kolla in frukostbuffén nu, äta som en häst och sen gå ut och se om det är varmt nog att hänga vid vattnet. I går var det stormigt och mulet, så det blev lite kallt – särskilt efter utmattningen i samband med resan. Det finns verkligen ingenting annat att göra just här, förutom några spabehandlingar och shopping i likadana souvenirbutiker. Men i dag åker jag inte iväg någon annanstans, jag stannar i mitt lilla paradis och hoppas att det är varmt nog att bada!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/framme-i-folktomt-paradis/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.