Frukostbuffé och lyx!

Morgonen började med jävligt ont i ryggen, men vid gott mod! Solen sken, och hotellets frukostbuffé var grym. Varenda tallrik med pålägg och godsaker var dekorerad med konstverk av paprikor och andra grönsaker.

Dekoration av mat, frukostbuffe och lyxDen färskpressade apelsinjuicen var verkligen färskpressad, och smakade sommar och sol. Det fanns flera olika buffébord, varav ett med bara kakor och bakverk. Ahh, kontinental frukostbuffé, ljuva kreation! Till och med kaffet var ljuvligt. Och jävlar, vilken snygg tapet de hade i restaurangen. Helt sjukt, den får ni se sen.

Sen bar det av till poolen, och det är så sjukt lyxigt att jag där lite. Lågsäsong innebär att det är halvdött och väldigt hög ratio av personal per gäst. Jag klagar inte. Förutom att det är lite si och så med det utlovade wi-fi som skulle fungera överallt. Bara inte i vårt rum… Skit samma, det blir lite si och så med uppdateringarna också. Kalimera! Eller kalispera, kanske!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/frukostbuffe-och-lyx/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.