Glass och bikini

I går var jag ute på stan med älskaren R. Vi hade bestämt att vi skulle hitta på något tillsammans, och jag lät honom välja vad som skulle stå på schemat. Glass, från Stockholms Glasshus. Stans bästa glass, en del sorter är nästan lika goda som riktig italiensk hemgjord gelato. Citronsorbeten är ljuvlig, den tar jag nästan jämt! Nu låter det kanske som om jag går och äter glass där väldigt ofta, men det blir bara några gånger på sommarhalvåret.

Vi satt ute i solen, men det var alldeles för kallt. Det blåste isiga vindar, och trots att solen värmde lite, så var jag en isbit efteråt. Glass i kyla – nja. Men det var gott, och det var Rs val som jag gärna hängde med på.

Arga Klara äter glass

Sen gick vi ner till Sveavägen, och jag köpte en lila bikini. Det var flera år sedan jag köpte badkläder, och jag ska ju faktiskt utomlands snart! Tänker inte posera i den nu, när jag är blek och ser dödstrött ut, men det finns säkert någon där ute som bara väntar på en bikinibild från min kommande semester. Och det kommer förmodligen sådana också, för jag planerar inte att gå runt med särskilt mycket kläder – så länge vädret är bra. Jag ska äta glass i mängd, sola, bada och bara vila. Äta mycket, jag älskar grekisk mat.

Hur som helst, R har inte så mycket att göra på stan, han går runt för att han tror att jag vill det, men jag vill hellre sitta någonstans och fika och prata. Vi gick runt ett par timmar, sen var jag dödstrött i ryggen och axlarna (hade krycka). Svängde in på Systemet och jagade lite ingredienser till min fest nästa helg innan vi åkte hem och lökade. Puh. Mysigt ändå, fast vi gjorde egentligen ingenting!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/glass-och-bikini/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.