Härlig dag igen!

Ännu en fantastiskt härlig dag på lantstället! Det var så varmt och skönt, att jag kunde ligga och sola i bikini! Jag är lite mer rosa nu än vad jag var tidigare, men jag har i alla fall varit väl insmord med solskyddskräm. Helt sjukt fin dag! Älskaren R höll på att bygga med sitt tak över en uteplats vid snickarboden, och både i går och i dag har jag fått hjälpa till.

I går frågade jag om jag kunde vara med och göra något, och fick till svar att det fanns massor att göra. Bra, tänkte jag. Men nej, det var sågning med maskin och annat jobbigt, så jag väntade in de arbetsuppgifter som passade mig lite bättre. Måla ett par reglar, mejsla ut en bit med stämjärn, hämta saft och stå bredvid och se söt ut. De två senare är saker jag tydligen är ganska bra på.

Pensel. Har målat furupaneler. Härlig dag!

I dag skulle han lägga stenplattor som golv där, så det var mycket lyftande. Inget för mig. Han lade sand och grus under, vattnade, jämnade till och fyllde på, och jag kollade mest på när han jobbade. Det fanns inget att måla och inget att spika. Nähä.

Satt i solen med lite bra musik i stället, och garvade åt honom när han försökte manövrera en liten trädgårdstraktor med skopa nedför trappor och backar för att hämta mer sand. Han klarade sig knappt med hedern i behåll, men att backa tung lastbil med längsta sortens släp är inget problem… I kväll blir det tidig kväll, för halvsex i morgon bitti ska jag tydligen sitta i en bil. Vad har du gjort i det fina vädret i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/harlig-dag-igen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: