Lyx-restaurangen

I går åt vi buffé på hotellets fina, och i jämförelse med de andra små lokala restaurangerna på orten, dyra restaurang. De hade åtminstone 20 olika rätter, nygrillat kött, mängder av underbar tzatziki, oliver och tomater, och jag fick i mig alldeles för mycket gott. Det var ren och skär lyx!

Det mesta av maten är ju väldigt nyttig, men äter man för mycket är det ju ändå ett stort problem. Man orkar inte äta lika mycket vid nästa måltid, som var frukostbuffén i morse. Jag var fortfarande mätt, och det innebar att jag missade sjukt många goda frukter, ostar, juicer och salami. Jag är inte van att äta tre stora måltider på en dag, så jag känner mig alltid däst och trött! Jag menar, om allt det här fanns på dessertbordet på buffén i går (och tio sorter till), hade ni inte provat det då, bara för att det gick?

Desserter, lyx-restaurangMina problem vad gäller mat är alltså av karaktären lyx, förutom någon sked med något innehållande mandel som jag fick i mig. Jag älskar grekisk mat, förutom honung, yoghurt och valnötter. Vid lunchtid varje dag börjar det dofta kolgrill överallt, och det är ljuvligt! Stackars mig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/lyx-restaurangen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.