Multiöppnare inhandlad!

Nu har jag äntligen kommit till skott och köpt en sån där multiöppnare för diverse flaskor, burkar och paket man har i köket. Den kostade mig hela 39 spänn (!) på Clas Ohlson, och den är värd varenda krona. Den öppnar paket och flaskor med skruvkork, konservburkar, släpper vacuum, har en vanlig flasköppnare och hjälper till att lyfta såna där hakar som finns på en del konserver och läskburkar. Allt man behöver hjälp med när det gäller öppning av förpackningar i köket, typ. I alla fall om man som jag får jävligt ont i händerna när man gör det.

Multiöppnare från Clas Ohlson

Men den fungerar säkert väldigt bra även om man inte har ont, utan bara är lite klen i nyporna eller vill spara på handkraften. Jag hade faktiskt aldrig trott att en sån här multiöppnare skulle vara så himla billig, men tji fick jag – och det gjorde ju absolut ingenting. Det ska tydligen finnas någon liknande grej på Ica också, men det fanns inte någon i den megastora Ica-affären vi brukar handla i, så jag vet inte om det stämmer.

Det är en grej till jag ska köpa för att underlätta saker och ting för mig i köket, och det är något slags anti-halkdukar som gör att man lätt kan öppna glasburkar med lock. De ska finnas i vanliga hjälpmedelsbutiker, men jag har inte haft vägarna förbi någon sådan på ett tag, och jag vet inte heller när jag har det nästa gång. Tur att jag har en karl som kan öppna burkar åt mig, annars skulle jag sällan komma in i någon…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/multioppnare-inhandlad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: