Oljat golvet – ofrivilligt

I går fick jag golvet oljat, men inte helt frivilligt. Och dessutom fanns det inget som helst behov av det. Det var ju en sån där dag, när jag var skittrött och därmed även fumlig som fanken, och jag skulle sträcka mig in i skafferiet efter ett paket knäckebröd. Det stod bakom en flaska olja, som självklart inte bara ramlade ut, för det vore ju inte jag om det bara hade varit så lätt.

Nejdå, självklart lossnade hela korken också, och oljan började läcka ut på golvet. Det var en sån där plastflaska, så det var i alla fall inget som gick sönder.

Innan jag hade hunnit ner på golvet för att ta upp flaskan (diskbråck, ryggskott etc), hade en hel del olja runnit ut på golvet – jag uppskattar av mängden kvar i flaskan att det rörde sig om 2-3 deciliter som låg platt på köksgolvet. Vätskor blir väldigt stora när de är platta…

Jaha, fort som fasen (med mina mått mätt) försöka torka upp det så gott det gick med hushållspapper, och sedan grävde jag fram moppen och skurhinken ur städskåpet. Det är inte riktigt mitt territorium, eftersom jag ska undvika sånt i största möjliga mån…

Nåväl, golvet blev nog rent, om än lite halare än tidigare. Sen satte jag mig på en stol precis bredvid för att vila, och då upptäckte jag att oljan inte bara hade hamnat på golvet, utan även på mina byxor och på ett element bredvid skafferiet! Jaha, mer papper och mer rengöringsmedel.

Älskaren R har nog aldrig torkat av det där elementet på sidan tidigare, för när jag var nere på golvet och kröp hittade jag diverse fläckar – och det är sidan där han brukar sitta och äta! Ja ja, sen var jag mer trött än innan, och jag som inte ens skulle ha oljan till något. Värdelöst.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/oljat-golvet-ofrivilligt/

2 kommentarer

    • Tatianaapril 24, 2014 kl. 10:33
    • Svara

    Känns igen . Jag tappade en flarra chilisås på golvet .Det var prickigt i halva köket och min trasiga nacke tillåter inte att jag har armarna över huvudet inte ens för en kort stund . Men jag klev upp på en stol och använde mig av en diskborste med trasa på. Då funkade det . Sen så värkte nacken hela natten ( du vet då det börjar som ett oskönt pirrande ) och jag skällde på mig själv som gjorde det som jag inte borde ha gjort 🙁

    Kram kram

  1. Ja, men gör man det inte på en gång blir det betydligt värre sen… Hopplöst 🙁 Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.