På berget med sällskap!

I dag var det dåligt väder, så det blev bara en timme vid poolen på förmiddagen. Det var mulet och blåste, så vi bestämde oss för att dra upp på det där berget jag berättade om i går i stället. Vi fick sällskap upp på berget från en liten butik på huvudgatan, en söt liten vovve av obestämbar sort. Han verkade överlycklig över att få gå på promenad, fast han kom springande ikapp oss ett tag efter att vi gått.

Hund  på promenat på bergetSen hittade han andra som gick fortare, och följde med dem i stället. Det var en fin liten promenadväg upp på berget, och inte alls särskilt brant. Lite långsam takt och några sittpauser så kom vi både upp och ned. Förutom en fantastisk utsikt så var det inte mer än en trevlig promenad.

Utsikt från berget på RhodosVädret blev inte bättre på eftermiddagen, snarare tvärtom. Det kom en regnskur, så vi lurade lite på hotellrummet. Jag sover så sjukt dåligt, det gör ont som fan. Framåt morgontimmarna sover jag inte mer än en halv eller en timme i stöten, innan det gör för ont för att ligga kvar på samma sätt. Allting är asjobbigt, och det är inte direkt någon semester jag kommer tillbaka utvilad från, trots att vi knappt gör något. Oh well, hoppas på sol i morgon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/pa-berget-med-sallskap/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.