På planet!

Nu är vi på väg! Syrran kom hem till mig i går kväll, och planet lyfter 07.05. Gick upp klockan fyra, kul va? Nej, inte särskilt. Det är ju inte bra om jag sitter helt stilla på planet hela vägen, men det vore faktiskt jävligt skönt om jag kunde sova ett par timmar på vägen. Vi ska sitta på planet i ungefär fyra timmar, så jag tänker blunda så mycket som möjligt mellan rörelserna jag måste göra för att inte dö på vägen.

Vi tog en taxi till Arlanda Express och snabbtåget ut till flygplatsen, så det gick ju någorlunda snabbt i alla fall. Planet landar klockan tolv lokal tid, så det är ju ganska mycket dag kvar att göra något på även efter bagaget är uthämtat och vi har kommit fram till hotellet. Typ ligga i poolen eller ta en tupplur på rygg i havet.

Vy från ett flygplan, himmel

Det ska i alla fall finnas wi-fi på hotellet, men sånt där brukar det ju vara lite si och så med – även på svenska hotell! Jag ska försöka hålla er uppdaterade så gott det går under veckan, med lite härliga semesterbilder, god mat och annat som visar hur lyxigt mitt flådiga liv är.* Det obligatoriska veckans minus är tidsinställt, så det kommer senare i dag, sen får ni se mer av mig när jag har tid (och wi-fi…)!

* Ironi.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/pa-planet/

2 kommentarer

  1. Hoppas ni får en trevlig resa!

    1. Tack! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: