Presentkort!

För någon månad sedan såg jag ett sponsrat inlägg på Facebook, det var något läkemedelsföretag eller dylikt som eftersökte personer som åt vissa typer av morfinpreparat mot kronisk smärta orsakad av en rad olika anledningar. De sökte folk till en undersökning om biverkningar och andra preparat, och i gengäld skulle man få ett presentkort på 300 kronor.

Jag genomförde undersökningen utan större förhoppningar om att faktiskt få ett presentkort, för jag är väldigt skeptisk till allt sånt där. Anledningen till varför jag valde att göra undersökningen ändå var att informationen är värdefull och förhoppningsvis kommer till nytta – dessutom tog det inte mer än en kvart. Efteråt kom ett mail där man kunde välja vilken butik man ville att presentkortet skulle gälla i. Jag valde H&M, för det är i min prisklass vad gäller kläder.

Kreditkort, betalkort, pengar

Så döm om min förvåning när det faktiskt dök upp ett presentkort på 300 spänn i går – jag hade glömt det för att jag inte var särskilt övertygad om att det skulle komma. Så jag hoppas att det finns lite härliga och billiga sommarklänningar på H&M nu, för det kan jag behöva och jag har 300 gratiskronor att spendera. Hurra!


Missa inte...

Följ och dela:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
Google+
https://argaklara.com/2014/04/presentkort/
Instagram
PINTEREST

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/presentkort/

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE