The Girl av Charlotte Perrelli

Jag har fått så himla många fina saker på sistone i samband med min födelsedag, och jag måste bara berätta om det här paketet också! Jag fick ett underbart kit med en body cream, en shimmering lotion och en EdT från Charlotte Perrellis nya skönhetsserie The Girl, och de luktar faktiskt helt underbart! Ibland är jag ganska skeptisk mot produkter som marknadsförs av artister – det känns liksom som nästa steg i karriären när man har gjort skivor, musikal och TV, men i det här fallet blev det helt rätt.

The Girl från Charlotte Perrelli

Krämen är tjock och härlig för min torra hud, och alla tre har samma härliga doft. Det följde med en liten beskrivning av doften, och så här står det:

I doftens toppskikt finner du inslag av mandarin, citron och Charlottes personliga favorit svart vinbär. I hjärtat av doften finner du jasmin, freesia, ros och äpple, och basen består av mysk och ädelträ.

Den är liksom ganska robust, men ändå lätt och fruktig, och den passar mig perfekt! Tuben med shimmering lotion innehåller inte glitter, men ger ändå en riktigt fin lyster och kommer att bli finfin på sommarbruna ben. Jag har letat länge efter en sån här kräm som inte innehåller glitter, men faktiskt inte hittat någon förrän nu. Löve it.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/the-girl-av-charlotte-perrelli/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.