Toppenväder!

Vilket toppenväder! I lördags var jag för trött för att riktigt orka vara ute och njuta av det, men i går satt jag ute mest hela dagen. Vi tog fram utemöblerna, hittade en hel massa övervintrade spindlar under presenningen, och jag satt där i solen och gjorde mest ingenting. Det var nästan vindstilla, och solen stekte.

Utsikt över vattnet en dag med toppenväder!

Jag fick mig nog en ordentlig dos D-vitamin, och lite solljus gör alltid susen för humöret. Inte för att det har varit något större fel på humöret den här helgen, men när man alltid har ont och är trött blir man ju lite kort i tonen ibland – om man ens orkar prata. Det ska tydligen vara sånt här toppenväder hela veckan, så det känns synd att jag måste åka hem antingen i kväll eller i morgon bitti.

Utemöblerna står visserligen framme på balkongen hemma, så jag får väl ta ut en dyna till en stol och sitta där och ta det lugnt i stället. Så mycket skönare än att sitta inomhus och blänga på en datorskärm, och de dagliga promenaderna blir betydligt lättare. Åh, helt underbart. Jag är lite rosa i ansiktet och på armarna, och det kanske är tur att jag inte kommer vara blek som ett papper när jag åker utomlands. Toppenväder gör allting lite lättare.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/toppenvader/

2 kommentarer

  1. Vilken härlig bild!

    1. Ja, det är underbart! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: