Utflykt!

Som jag skrev i går, så har vi sett ut vad vi ska göra i dag. Man kan inte sitta vid poolen hela dagarna utan dö av krupp och uttråkning, så om det inte är för varmt blir det en utflykt i eftermiddag. Närmare bestämt till toppen på det där berget till höger. Eller berg var nog att ta i, men det var en ganska lång promenadväg upp dit.

Utflykt, Rhodos, GreklandDet kan bli en ganska lagom lång utflykt. Jag måste röra på mig, och dessutom har vi ätit så in i helvete mycket, att det redan finns ungefär en liter tzatziki över på min mage som måste bort för att jag ska orka gå. Men dagens utflykt blir bara av om det inte är alltför varmt, och inte alltför stormigt. Vi får se – först frulle och pool!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/utflykt-2-2/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.