Utmattad efter lek och resa!

Jag är utmattad. Helt slut, halvdöd och sönderlekt, men jag har haft kul i alla fall. Åkte hem till syrran i går för att ha playdate med hennes dotter, och översovning. Det var jobbigt bara att åka dit, så jag var trött redan när jag kom fram. Vi pysslade, som vanligt, och det blev en explosion av glitter och färg på bordet i hennes rum. Tur att inte mamma såg… Sen gjorde vi halsband och armband av pärlor. Så här blev de!

Armband och halsband av pärlor. Utmattad!

Jag tyckte att det röda påminde lite om smultron när vi trädde upp dem på träden, men hon tyckte mer att det såg ut som blod. Ehh, okej. Ett blodarmband blev det. Vi hann med en god middag, två omgångar fika, barnprogram och lek (vi var valar) innan det var dags för läggdags.

Hon var så trött, och vetskapen om att vi kunde fortsätta så fort hon vaknat gjorde att hon somnade ganska fort. Det gjorde inte jag, när det var läggdags för min del. Trots korsett var det väldigt svårt att sova i en vanlig säng (syrran tog soffan), så jag vaknade 1.35, 3.40, 5.11 och 5.55. Sen hann jag inte somna om något mer, för systerdottern vaknade vid sextiden. Pigg, och jag var utmattad.

Vi myste några minuter i sängen, sen gick vi upp och kollade på barnprogram och myste i soffan en stund. Vid halvtio blev hon hämtad av sin pappa, så jag gjorde mig i ordning för att åka hemåt också. Fick skjuts till en pendeltågsstation i rätt län, och tog en taxi hem. Kämpade för att hålla mig vaken på förmiddagen, men det var ingen idé – jag var för utmattad. Tog en tupplur, för jag fungerade verkligen inte. Det gjorde jag inte efteråt heller, så i dag har jag inte gjort någonting. Det blir tidig kväll i kväll…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/04/utmattad-efter-lek-och-resa/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.