Aerosmith på söndag!

På söndag blir det grymt, jag har längtat efter söndag i en evighet redan. Och vad händer då? Jo, Aerosmith kommer till stan och jag ska sjävklart gå med R och bästa E från Norrland. Det är på Tele2 arena, så med tanke på att jag var tvungen att ta sittplatser har jag ingen aning om hur bra vi kommer att se konserten, men det blir grymt ändå.

Aerosmith logo. De spelar i Tele2 arena på söndag!

Sist jag var på konsert med Aerosmith var jag typ 15, och då var Pride and Glory med Zakk Wylde förband. Mina två absoluta favoriter då, och de håller fortfarande. Har ingen koll vilka förband det är den här gången, men det spelar ingen roll. Electric Boys spelar på efterfesten.

Electric Boys logo. De spelar på efterfesten efter Aerosmith spelar på Tele2 arena.

Aerosmith har inte gjort mycket bra de senaste tio åren, men några guldkorn finns det. Den senaste skivan är något av det bättre av det ”nya” de gjort – från mitten av 90-talet och framåt. Det bästa är från 70-talet, så jag hoppas att det blir mycket av den varan och inte för mycket av det nya. Känns i och för sig inte riktigt som om de måste åka på promotionturné… Och jag hoppas att jag pallar hela kvällen, för det kommer bli så jävla bra.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/aerosmith-pa-sondag/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Precis när jag läser detta inlägg snurrar Aerosmiths ”Lovin in the elevator” på stereon. 😀 Inte riktig min typ av hårdrock men de är ikoner från 80-talet och en hel del låtar är grymma. ”Dude, looks like a lady”, ”Rag doll” och en del andra låtar från ”Permanent vacation”. Mmmm, får lite gåshud.

  Jag gillar att ligga på soffan, vara nostalgisk och drömma mig bort till det glada 80-talet. Mycket var enklare även om vi hade andra problem. Def Leppard är en favorit när jag vill vara nostalgisk.

  Nästa vecka drar Sweden Rock igång på andra sidan viken. Jävlar vilket röj det brukar bli i närområdet. STHLM Fields må ha lockat en stor publik men här nere snackar vi 5 dagar Metal. \m/

  1. Jag älskar den typen av rock! Nostalgi i mängd och lite tunggung, blir inte bättre. 🙂 Om du ska gå på Sweden Rock (eller bara lyssna på avstånd) så rekommenderar jag Electric Boys. Senaste skivan går varm här hemma! Sthlm Fields, pfft, hur sjutton hade de tänkt att man skulle se något från Gärdet…?!

   1. Hahaha… Så tänkte även jag. Gärdet känns inte som det optimala festivalområdet. Kan man över huvud taget kalla det festival när det bara är en dag? Visste inte ens om STHLM Fields förrän en polare sände det live via någon radioapp igår när vi drack öl.

    Jag ska inte gå på Sweden Rock men lär höra en hel del över viken. Det är ju bara 15 km över havet. 😀 Morsans sommarstuga som ligger bredvid lär dock gunga.
    Tänker däremot hålla koll på alla coola rockare som kommer till stan. Brukar finns en hel del sköna typer.

    1. Naej, dessutom var det regnigt och lerigt och jävligt (men det kanske hör hemma på en ”festival”), så det fanns säkert folk som hade tagit med sig paraply. Big no-no. Fasen, nu blev jag sugen på att hänga på Sweden Rock också… 🙂

 2. Det finns några biljetter kvar till vissa dagar. kanske finns det något som passar.

  http://www.swedenrock.com

  Hur headbangar du? Det krävs ju en hel del energi för att palla med en festival. Iofs kan man ju ligga i gräset och dricka öl medan man lyssnar. Rullstol är dock inte att rekommendera på den äng som utgör festivalområdet.
  Helt fantastiskt med 35000 besökare i en by med något tusen invånare. Mycket bra organiserat och inga problem. Det är lugnare och fredligare än tätorten, min stad, en vanlig helg.
  En polare till mig firar sin 23:e festival eller något sådant. Han har varit med sedan starten inne i centrala Karlshamn.

  Du är välkommen ner när det passar. Det går ju även att supa skallen i bitar under Östersjöfestivalen i Juli. Stan firar ju även 350 år så det blir kanske extra galej. 😀 Jag rekommenderar dock Sweden Rock. Mer nöje för stålarna.

  1. Haha, jag får tyvärr hoppa över det den här gången. Jobbar, och det blir lite jobbigt att både åka fram och tillbaka och festivala ett par dagar för att sedan direkt jobba igen. Östersjöfestivalen bjöd inte direkt på något i min smak, men jag lovar att svänga förbi när jag är i krokarna! 🙂

   1. Njaaaa…. Östersjöfestivalen är inte vad den varit. Mer en sup-skallen-i-bitar-festival. När öltälten kom för 30 år sedan var det häftigt. Nu är det en vecka med legaliserat supande, dåligt stekta hamburgare och langos. Vår festival var en gång i tiden den stilbildande. Idag finns det drösvis med festivaler och marknader. Alla med samma öltält och langos. Bäääää….. Du missar inget. Det finns annat som är bättre häromkring.

    Electric boys på Sweden Rock 2012: https://youtu.be/_nfOgcv2vcM

    Är det det här du diggar? 😀

    1. Korrekt 🙂 Fast med lite tur kommer jag in på klubben där de spelar i kväll, och det räcker med en konsert om året för att hälla mig nöjd!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: