Beach 2014 närmar sig

Det verkar som om folk har kommit igång med sina dieter och bantningskurer inför Beach 2014 nu. Överallt ser man folk som är ute och springer (fast en del lyfter knappt på benen), och gymmen jag passerar verkar vara mer välbesökta än vanligt. Det vore ju synd att stå i vassen och bada bara för att man har komplex för sin kropp, liksom. Inte för att det är så många andra som bryr sig, liksom. Folk ser olika ut, men visst är det bra att folk tränar.

Jag ser inte riktigt klok ut, men det gör inget. Min rygg är ärrad och vanställd, jag är lite sned och krokig, och revbenen sticker ut en bra bit på vänster sida. Bröstbenet börjar synas också, för jag har inte lyckats lägga på mig så mycket vikt på semestern. Inte för att jag egentligen vill bli tyngre, men jag skulle se mer normal ut när jag inte har kläder på mig. Men vem bryr sig, det är inte så många som ser mig halvnaken ändå, och på stranden kunde jag nog inte bry mig mindre. Om jag åker för att bada gör jag det för att det är skönt, inte för att synas.

Att simma. Snart är Beach 2014 här.

Tidningarna är fulla med såna där ”tappa 8 kilo till midsommar”-bilagor, olika dieter den ena mer knasig än den andra. Förbränn mer än du äter så blir du smalare, så enkelt är det. Som om det skulle vara så jäkla viktigt egentligen. Om folk lade lika mycket kraft och energi på något bra – för någon annan, eller för sig själv i de fall det behövs – skulle världen vara lite trevligare. Det enda jag avundas de där människorna som försöker komma i form till Beach 2014 är att de faktiskt kan springa och träna. Tänk att det finns så många som kan, men inte gör det. Så dumt. Dumt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/beach-2014-narmar-sig/

2 kommentarer

    • Sandramaj 22, 2014 kl. 12:38
    • Svara

    Ja, egentligen är det helt sjukt vad folk är desperata. Dom går på ALLT som står i media. Och skönt att du kan gå i bikini utan att bry dig!! 😀

    1. Ja, det är lite sorgligt faktiskt! Om nån tycker att jag ser krokig och ful ut, eller att det är äckligt med ärr, så är det inte mitt problem. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.