Fixad och färdad

I går hade jag så förbannat ont att jag ett par gånger övervägde om jag skulle åka till akuten i stället för att åka till Dr. Feelgood på eftermiddagen. Men jag valde den gode doktorn, för han brukar kunna laga mig någorlunda. Hur skulle de få mig fixad mig på akuten? Fyra timmars väntan och en spruta som slutar verka i morgon bitti. Nej, det väljer jag helst bort, om jag har ett alternativ. Att bli fixad hos Dr. Feelgood ger förhoppningsvis längre lindring, eller är bättre på det stora hela. Dessutom är han betydligt roligare än sjuka människor på en akutmottagning.

Operation

Ensamheten när man sitter där är enorm, och man känner sig så utlämnad. Jag undviker det. Direkt efter jag blivit någorlunda fixad kändes det bättre, som vanligt, och jag var på lite bättre humör. Åkte till älskaren Rs jobb, och jag åkte med honom till lantstället. Blev betydligt sämre på väg dit. Var helt slut, är helt slut. Men det är röd dag, och jag är helt solo eftersom han skulle iväg på något i dag och ”svärisarna” är borta.

Lika bra, kanske. Jag orkar inte med något, det är ganska kallt ute och det ser ut att börja regna vilken minut som helst. Bättre tider kommer snart, men kanske inte just i dag. Det blir alltid värre dagen efter en behandling, sen släpper det och går åt rätt håll ett par dagar, för att sedan återgå till det normala onda. Hurra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/fixad-och-fardad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.