Födelsedag för syrran och hemresa

I går var finaste dagen hittills! Jag brände mig på ena örsnibben, och både jag och syrran var ganska rosa efter en halv dag vid poolen. Hon fyllde ju år, så när vi låg där skämtade jag om att det inte vore konstigt om det stod en gräddtårta på rummet när vi kom tillbaka, med tanke på hur lyxigt allt annat varit, och vilken hög klass det är på servicen det varit. Och mycket riktigt, kolla vad som stod på bordet när vi kom tillbaka!

Tårta på rummet! Syrrans födelsedag.

Haha! Väldigt fint och snällt, men syrran är laktosintolerant och jag gillar inte grädde i vispad form. Skrapade av det mesta, och inuti låg ett par tunna lager sockerkaka med vaniljkräm mellan. Det var riktigt gott! Har faktiskt aldrig bott på något hotell som varit så här lyxigt, helt sjukt. Dessutom glömde syrran en påse med en grej hon virkar i lobbyn kvällen innan, och när hon gick till receptionen och frågade om någon hade sett den, så fick hon tillbaka den märkt med vårt rumsnummer. Haha!

Nu har vi packat och ska snart bege oss till flygplatsen. Vår sista stund är kommen, och jag längtar inte hem till de 6 grader som väderprognosen pratade om i Stockholm. Men jag saknar R, och jag saknar katterna! Jag ska jobba i morgon, så det blir tidig kväll i kväll och sedan färd till lantstället där de befinner sig. Grekland får högt betyg, hit kommer jag gärna tillbaka. Helst när jag är lite friskare.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/fodelsedag-syrran-och-hemresa/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.