Har äntligen sovit!

Nu har jag sovit, och sovit lite till. Elva timmar i natt, efter att ha spenderat tre timmar i sängen i går kväll innan jag faktiskt gick upp och borstade tänderna för att gå och lägga mig. Natten till i går somnade jag som en klubbad säl i min egen säng hemma, och det var fantastiskt – men en aning för kort.

Jag jobbade, och jag var tvungen att gå upp så in i helvete tidigt eftersom min förlängning av Färdtjänst inte är färdig ännu (!). Det tar ungefär tio minuter för mig att ta mig till Gullmarsplan, och därifrån tar det fem minuter med tvärbanan till jobbet. Själva resan, med byten och promenader, borde inte ta mer än 25 minuter i värsta fall, men i går tog det en och en halv timme för mig. Jag kommer inte att hinna få kortet innan torsdag (om de hinner färdigt – i skrivande stund är det inte klart), och det är väl inte meningen att jag ska behöva sjukskriva mig för att administrationen tar orimligt lång tid? Har de sovit hela april?

Fick sittplats från början, men klarade inte av resan till Gullmarsplan utan att gå av och vila två gånger… Behövde bara kliva av tvärbanan en gång. Jag orkar inte ens räkna antalet knuffar och folk som slår till andra människor med sina ryggsäckar, det är helt bisarrt. Folk har ingen hyfs och borde fan inte få släppas ut på gatorna utan att kunna visa respekt när de förflyttar sig.

Hur som helst, nu är jag ledig på lantstället ett par dagar. Det är kallt (inte särskilt, men jag är inte van), men helt underbart att ligga och mysa med två kelsugna katter som verkligen har saknat mig. Tänker inte göra ett skit i dag, så det så! Jag kan inte heller, för jag kan knappt vrida på huvudet, och ryggen är självklart paj. Vad händer hos dig i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/har-antligen-sovit/

2 kommentarer

    • Monamaj 6, 2014 kl. 13:39
    • Svara

    Jag myser över min intervju i Neuroförbundets tidning Reflex angående detta:
    https://do.se/sv/Press/Pressmeddelanden-och-aktuellt/2014/Tallink-Silja-medger-diskriminering-av-kvinna-med-MS-/

    1. Åh, vilken glad nyhet! Hoppas de skäms!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.